Sari la conținut

Petrecere asiatica in platoul "Teo Show"! Iata cele mai atractive traditii si cele mai apetisante mancaruri din bucataria traditionala asiatica!

Petrecere asiatica in platoul "Teo Show"! Iata cele mai atractive traditii si cele mai apetisante mancaruri din bucataria traditionala asiatica!

Asia Fest revine cu a sasea editie dedicata Turciei! Arte martiale, K-pop, dans Bollywood, Cosplay, cultura si gastronomie asiatica, intre 16 – 18 noiembrie in pavilionul C3 al Romexpo.

Se apropie cu pasi repezi cea de-a VI-a editie a Festivalului Culturilor Asiatice - Asia Fest, ce va avea loc in perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Desi festivalul de anul acesta are ca tara invitata Turcia, aducând in prim plan muzica moderna dar si traditionala, alaturi de filmul documentar si delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului, iubitorii culturilor japoneze, coreene, indiene sau chineze vor avea multe de vazut si de gustat la Asia Fest 2018.
Atractia principala a Asia Fest este zona de food, cel mai mare spatiu din România ce reuneste exponentii gastrononomiei asiatice. Aici, iubitorii de arome exotice se pot delecta cu sushi pregatit pe loc si takoyaki, o adevarata emblema a gastronomiei stradale japoneze, preparate si inghetata thailandeze si libaneze, placinte si dulciuri turcesti si siriene, street food chinezesc si indian si, in premiera, preparate indoneziene. 
 
 
Pe scena pot fi vazute de catre public concertul Aylin and The Lucky Charms, trupa formata din tineri muzicieni de top ai scenei de jazz din România, ce au in repertoriu compozitii proprii, dar si reinterpretari originale, aducând note retro sau orientale intr-un mix rafinat de jazz si pop dar si recitalul unuia dintre cei mai apreciati artisti turci, Deniz Cem, ce a compus peste 50 de melodii in limba engleza, turca si in alte limbi de origine latina si s-a facut remarcat si pe piata muzicala din România, si al lui Serkan Eruysal, solist roman de origine turca, ce si-a inceput cariera in Turcia in 1997, continuând-o apoi in România unde a cucerit publicul cu primul sau single.
 
Asia Fest este un dialog multicultural care celebreaza cultura Asiei, aducând in Bucuresti, deseori in premiera, atât traditiile cât si contemporanul din locuri pline de mister si inspiratie. Evenimentul isi propune pe durata celor trei zile o calatorie pâna in cele mai indepartate colturi ale marelui continent astfel incât iubitorii de cultura, atât traditionala, cât si contemporana, sa poata experimenta indepartata Asie.
 
viewscnt